სამზარეულოს კომბაინი, კერძების მომზადების მარტივი და თანამედროვე საშუალებაა. მოწყობილობის მრავალფეროვანი ფუნქციებიდან გამომდინარე, მან შესაძლოა ბლენდერი, წვენსაწური, ხორცსაკეპი და სხვა აპარატები ჩაანაცვლოს.
სამზარეულოს კომბაინის შერჩევამდე ყურადღება შემდეგ მახასიათებლებზე უნდა გავამახვილოთ: სახეობა, სიმძლავრე, სიჩქარის მარეგულირებელი, ფინჯნის მოცულობა და მასალა, კომპლექტაცია და სხვა.
სახეობა
ისეთი მარტივი საქმიანობისთვის, როგორიცაა ბოსტნეულის დაქუცმაცება, შედარებით კომპაქტური მოდელი გამოდგება. მცირე ზომის მოდელები ნაკლებ ელექტრო ენერგიასაც მოიხმარენ. სხვადასხვა სახის ინგრედიენტებისა და ხორცის დასაჭრელად, მრავალფუნქციური მოდელი უნდა შეირჩეს.
სამზარეულოს კომბაინის სიმძლავრე
სიმძლავრე შესაძლოა 240 ვატიდან იწყებოდეს და 2 500 ვატამდე ადიოდეს. იმ შემთხვევაში, თუ ფინჯნის მოცულობა 2 ლიტრს აღემატება, უმჯობესია მინიმუმ 450 (და მეტი) ვატიანი მოდელი შეიძინოთ.
სიჩქარის რეგულირება
ფუნქციებისა და ზომის მიხედვით, სამზარეულოს კომბაინებს განსხვავებული სიჩქარეები გააჩნიათ. სიჩქარის მაჩვენებლის მინიმუმი არის 2, ხოლო მაქსიმუმი 8.
ფინჯნის მასალა
ფინჯანი როგორც წესი არის მინის, პლასტმასის ან მეტალის.
კომპლექტაცია
სამზარეულოს კომბაინებში, ერთ-ერთ მნიშვნელოვან ფაქტორს კომპლექტაციაში შემავალი საცმები წარმოადგენს. საცმებს სხვადასხვა დანიშნულება აქვთ, მაგალითად: ფქვილის გაცრა, ხორცის დაკეპვა, ყინულის დამტვრევა და ა.შ.
იხილეთ ჩვენს კატალოგში სამზარეულო კომბაინების დეტალური მახასიათებლები.