სენდვიჩის აპარატი ზედგამოჭრილია იმ ადამიანებისთვის, რომლებსაც საჭმლის მომზადებისთვის საკმარისი დრო არ რჩებათ. აპარატის დახმარებით შესაძლებელია, მარტივად, სულ რამდენიმე წუთში გემრიელი საუზმე ან ვახშამი მოამზადოთ. მოწყობილობა, გამაცხელებელი დაფის საშუალებით აცხელებს პურს და მის შიგნით მოთავსებულ ინგრედიენტებს. სენდვიჩის აპარატი, საკმაოდ კომპაქტურია და სამზარეულოში დიდ ადგილს არ იკავებს, რაც მისი კიდევ ერთი დადებითი მხარეა.
სენდვიჩის აპარატები ერთმანეთისგან განსხვავდებიან, დაფის ფირფიტების ფორმებით, კორპუსის მასალით, წამმზომით და ა.შ.
აპარატის კორპუსის მასალა შეიძლება შეგხვდეთ პლასტმასის ან ფოლადის. ფოლადის კორპუსი ხშირ შემთხვევაში უფრო გამძლეა და ტემპერატურის შენარჩუნების ფუნქციაც გააჩნია, რომელიც სენდვიჩს დაწვისგან იცავს.
სენდვიჩის აპარატის შერჩევისას მნიშვნელოვანია ყურადღება გაამახვილოთ, აქვს თუ არა თბოიზოლაციის სახელური (თბოიზოლაციის საშუალებით აპარატის სახელური არ ცხელდება).
სამუშაო დაფის ზედაპირი გათვლილია 2 ან 4 ბურგერის/სენდვიჩის მოსამზადებლად, თუმცა ზოგ მოდელს კომპლექტში გრილისა და ვაფლის ფირფიტებიც მოჰყვება. ვაფლის ფირფიტა განსაკუთრებით დესერტების და ბლინების მოყვარულებს გამოადგებათ.
მეტი კომფორტისთვის აპარატის შერჩევისას უნდა დააკვირდეთ სადენის სიგრძეს და ამ უკანასკნელის შესანახ სივრცეს. თუ სენდვიჩის მომზადება მოზარდებსაც უყვართ, სასურველია ისეთი მოდელი შეარჩიოთ, რომელსაც მოცურებისგან დამცავი სადგამი აქვს.
სენდვიჩის აპარატებს, როგორც წესი ინდიკატორისა და სახურავის ბლოკირების ფუნქციაც აქვთ, რაც უზრუნველყოფს, რომ სენდვიჩი ზედმეტად არ გამოშრეს ან არ დაიწვას.
გაიმარტივეთ კერძების მომზადების პროცესი, შეარჩიეთ, შეადარეთ და შეიძინეთ სენდვიჩის აპარატი ჩვენი კატალოგის დახმარებით.